Heeft u een bouwproject waarmee we kunnen helpen?

Offerte aanvragen

Meer woon- en werkruimte voor U!

Het maken van een aanbouw of opbouw is meer dan alleen het groter maken van uw huis. Het moet passen bij de bestaande ruimte(s) en vooral bij uw wensen. We houden daarom altijd rekening met uw voorkeuren en manier van wonen en werken, want uw wooncomfort staat centraal.

We kunnen voor u ook tekenwerk, vergunningen en berekeningen verzorgen, zodat ook het ‘papierwerk’ helemaal in orde is.

U kunt kiezen uit verschillende materialen en uitvoeringen. Wilt u de aanbouw opgeleverd hebben met vloerverwarming, spotjes of lichtstraten? Het is allemaal mogelijk. Maar natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de aanbouw casco op te laten leveren, zodat u zelf de afwerking kunt doen.

De Aanbouwspecialist…

… is een onderdeel van de Dekker Bouwgroep BV uit Zaandam. We hebben in de loop der jaren al heel veel prachtige bouwprojecten gemaakt, waarvan heel veel verschillende vormen van opbouw, uitbouw en aanbouw. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

Veel extra leefruimte met een aanbouw

Bekijk ons Werk

Bekijk een aantal projecten die we hebben gerealiseerd. Wij maken de aanbouw, uitbouw of opbouw die bij uw woning past. Daarbij kunt u kiezen uit verschillende materialen, zoals hout, steen en kunststof.

BEKIJK ONZE PROJECTEN

Vraag een Offerte aan

Met dit formulier kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Plaatsnaam *
  Email adres*
  Telefoon
  Maak uw keuze*
  Maak uw keuze*

  Onderwerp

  Hoe kunnen we U helpen?