Heeft u een bouwproject in Hem waarmee we kunnen helpen?

Offerte aanvragen

Een aanbouw laten maken in Hem : Bouwen met Enthousiasme en Vakkennis

Een aanbouw laten maken aan je woning in Hem, wie zou dat niet willen? Je krijgt meer woongenot, en een verhuizing is niet nodig. Verhuizen is ook veel duurder dan een aanbouw of uitbouw. Veel mensen willen gewoon niet verhuizen. Je wilt toch natuurlijk ook in Hem blijven wonen.

Het bedrag van aan aanbouw is meestal tussen de 20.000 en 40.000 euro en kun je daarvan verhuizen? Dit hangt natuurlijk mede af van de grootte van de aanbouw en van je wensen als klant.

Als je dan besloten hebt om niet te verhuizen dan ben je er nog niet. Hoe ga je te werk om een aanbouw te maken? Er zijn maar weinig mensen die dat weten. En dat hoeft ook niet, want je hebt wwarschijnlijk geen ervaring om zelf een aanbouw te maken. De Aanbouwspecialist heeft dit wel!

De Aanbouwspecialist: bouwen is bij ons meer dan alleen stenen. Wij bouwen met vakkennis en passie. Ook in Hem!

Wij kunnen daarom je verbouwing probleemloos laten verlopen zonder dat je in de problemen komt met bijvoorbeeld de gemeente of andere instanties. Ken je bijvoorbeeld alle regeltjes (en de uitzonderingen daarop) die verband houden met een omgevingsvergunning? Hoe kom je aan een goede bouwtekening? Wanneer mag je een aanbouw maken zonder vergunning? Welke materialen mogen wel/niet toegepast worden?

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de manier waarop je idee gerealiseerd moet worden. Hoe kom je van droom tot werkelijkheid? Heb je aan alles gedacht? Het is belangrijk om daar met iemand over te praten met vakkennis.

Door onze jarenlange ervaring, en omdat wij ons werk met passie uitvoeren, krijg je een aanbouw zonder zorgen.

Wij nemen alle belangrijke taken op ons, van voorbereiding tot en met de realisatie. En na afloop dan laten we je niet met de overgebleven bouwmaterialen zitten.

Er zijn dus genoeg redenen om De Aanbouwspecialist in te huren als je een aanbouw wilt laten maken in Hem. De verbouwing moet natuurlijk goed gaan, en je moet trots kunnen zijn op het resultaat. Geef ons daarom de leiding, we garanderen je dat het een goede investering zal zijn! Wij zijn er voor jou; we tillen je huis naar het volgende niveau.

dakopbouw in amersfoort
dakopbouw-in-badhoevedorp
aanbouw van steen