Heeft u een bouwproject in De Rijp waarmee we kunnen helpen?

Offerte aanvragen

Een aanbouw laten maken in De Rijp : Enthousiasme en Vakkennis

Een aanbouw of uitbouw laten maken aan je woning in De Rijp, wie wil dat nou niet? Je krijgt meer woonruimte, en je hoeft er niet eens voor te verhuizen. Verhuizen is voor veel mensen gewoon geen optie. Je wilt toch graag in De Rijp blijven wonen.

Het bedrag van aan aanbouw is  meestal tussen de 20.000 en 40.000 euro en kun je verhuizen van dit bedrag? Dit hangt natuurlijk mede af van de grootte van de gewenste aanbouw en van je wensen als klant.

Alleen dan ben je er nog niet. Hoe ga je te werk om een aanbouw te maken? Waarschijnlijk weet je dit helemaal niet. Geen probleem, want je hebt natuurlijk geen ervaring om met een verbouwing aan de slag te kunnen. De Aanbouwspecialist heeft dit wel!

De Aanbouwspecialist: bouwen is voor ons meer dan alleen stenen. Wij bouwen met vakkennis en passie. Ook in De Rijp!

Wij kunnen dan ook je verbouwing goed laten verlopen zonder dat je in de problemen komt met bijvoorbeeld de gemeente. Ken je alle regeltjes (en de uitzonderingen daarop) die verband houden met een omgevingsvergunning? Wie maakt een goede bouwtekening? Wanneer heb je wel een vergunning nodig en wanneer niet? Welke bouw materialen mogen wel/niet gebruikt worden?

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de manier waarop je idee gerealiseerd moet worden. Hoe kom je van droom tot werkelijkheid? Heb je niet iets over het hoofd gezien? Het is fijn om daar met een vakman over te praten.

Door onze jarenlange ervaring, en doordat wij ons werk met passie en vakmanschap uitvoeren, krijg je een uitbouw zonder zorgen.

Wij nemen alle belangrijke taken op ons, vanaf de planning tot en met de bouw. En als de bouw klaar is dan laten we je niet met de overgebleven bouwmaterialen zitten.

Er zijn dus genoeg redenen om De Aanbouwspecialist in te huren als je een verbouwing hebt in De Rijp. De verbouwing moet natuurlijk goed gaan, en het resultaat moet iets zijn om trots op te zijn. Vraag een vrijblijvende offerte aan, we garanderen je dat het een goede investering zal zijn! Wij zijn er voor jou; we tillen je huis naar het volgende niveau.

dakopbouw in amersfoort
dakopbouw-in-badhoevedorp
aanbouw van steen