Heeft u een bouwproject in Landsmeer waarmee we kunnen helpen?

Offerte aanvragen

Aanbouw laten maken in Landsmeer : Met Enthousiasme en betrokkenheid

Een aanbouw of uitbouw laten maken aan je woning in Landsmeer, wie droomt daar nu niet van? Je krijgt meer woongenot, en een verhuizing is niet nodig. Verhuizen is vaak een stuk duurder dan het maken van een aanbouw. Veel mensen willen gewoon niet verhuizen. Je wilt toch natuurlijk ook in Landsmeer blijven wonen.

Het bedrag van aan aanbouw is ergens tussen de 20.000 en 40.000 euro en kun je daarvan verhuizen? Dit hangt natuurlijk mede af van de grootte van de gewenste aanbouw en van de wensen die je als klant hebt.

Alleen dan ben je er nog niet. Hoe ga je te werk om een aanbouw te maken? Er zijn maar weinig mensen die dat weten. Geen probleem, want je hebt wwarschijnlijk geen opleiding gevolgd om met een verbouwing aan de slag te kunnen. De Aanbouwspecialist heeft dit wel!

De Aanbouwspecialist: bij ons is bouwen meer dan stenen alleen. Wij bouwen met vakkennis en passie. Ook in Landsmeer!

Wij kunnen daarom je verbouwing goed laten verlopen zonder dat je in de problemen komt met bijvoorbeeld de gemeente of andere instanties. Begrijp je alle verordeningen (en de uitzonderingen daarop) die verband houden met een omgevingsvergunning? Hoe kom je aan een goede bouwtekening? Wanneer mag je een aanbouw maken zonder vergunning? Welke materialen mogen wel/niet toegepast worden?

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de manier waarop je idee gerealiseerd moet worden. Hoe kom je van droom tot werkelijkheid? Ben je niet iets vergeten? Het is fijn om daar met iemand over te praten met vakkennis.

Door onze jarenlange ervaring, en doordat wij ons werk met passie en vakmanschap uitvoeren, krijg je een uitbouw zonder zorgen.

Wij nemen alle belangrijke taken op ons, van voorbereiding tot en met de realisatie. En als we klaar zijn dan laten we de bouwplaats keurig netjes achter.

Redenen genoeg om De Aanbouwspecialist in te huren als je een aanbouw wilt laten maken in Landsmeer. De verbouwing moet natuurlijk goed gaan, en het resultaat moet iets zijn om trots op te zijn. Vraag een vrijblijvende offerte aan, we garanderen je dat het een goede investering zal zijn! Wij zijn er voor jou; we tillen je huis naar het volgende niveau.

dakopbouw in amersfoort
dakopbouw-in-badhoevedorp
aanbouw van steen