Heeft u een bouwproject in Kolhorn waarmee we kunnen helpen?

Offerte aanvragen

Aanbouw laten bouwen in Kolhorn : Met Enthousiasme en betrokkenheid

Een aanbouw laten maken aan je woning in Kolhorn, wie droomt daar nu niet van? Je krijgt meer leefruimte, en een verhuizing is niet nodig. Verhuizen is meestel veel duurder dan een aanbouw of uitbouw. Verhuizen is voor veel mensen gewoon geen optie. Je wilt toch natuurlijk ook in Kolhorn blijven wonen.

Het bedrag van aan aanbouw is ergens tussen de 20.000 en 40.000 euro en kun je daarvan verhuizen? Dit hangt natuurlijk wel af van de grootte van de gewenste aanbouw en van de wensen die je als klant hebt.

Als je dan besloten hebt om niet te verhuizen dan ben je er nog niet. Hoe ga je te werk om een aanbouw te maken? Waarschijnlijk weet je dit helemaal niet. En dat hoeft ook niet, want je hebt natuurlijk geen ervaring om met een verbouwing aan de slag te kunnen. De Aanbouwspecialist heeft dit wel!

De Aanbouwspecialist: bouwen is bij ons meer dan alleen stenen. Wij bouwen met vakkennis en passie. Ook in Kolhorn!

Wij kunnen dan ook je verbouwing probleemloos laten verlopen zonder dat je in de problemen komt met bijvoorbeeld de gemeente of andere instanties. Ken je alle regels (en de uitzonderingen daarop) die verband houden met een omgevingsvergunning? Hoe kom je aan een goede bouwtekening? Wanneer mag je een aanbouw maken zonder vergunning? Welke materialen mogen wel/niet toegepast worden?

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de manier waarop je idee gerealiseerd moet worden. Hoe kom je van droom tot werkelijkheid? Ben je niet iets vergeten? Het is een goed idee om daar met een vakman over te praten.

Door onze jarenlange ervaring, en doordat wij ons werk met passie uitvoeren, krijg je een aanbouw zonder zorgen.

Wij nemen alle belangrijke taken op ons, vanaf de planning tot en met de bouw. En als we klaar zijn dan ruimen we alles netjes op.

Er zijn dus genoeg redenen om De Aanbouwspecialist in te huren als je een aanbouw wilt laten maken in Kolhorn. De verbouwing moet natuurlijk probleemloos gaan, en het resultaat moet iets zijn om trots op te zijn. Vraag een vrijblijvende offerte aan, we garanderen je dat het een goede investering zal zijn! Wij zijn er voor jou; we tillen je huis naar het volgende niveau.

dakopbouw in amersfoort
dakopbouw-in-badhoevedorp
aanbouw van steen