Heeft u een bouwproject in Katwoude waarmee we kunnen helpen?

Offerte aanvragen

Aanbouw laten bouwen in Katwoude : Met Enthousiasme en Vakkennis

Een aanbouw of uitbouw laten maken aan je woning in Katwoude, wie zou dat niet willen? Je krijgt meer woonruimte, en een verhuizing is niet nodig. Verhuizen is meestel veel duurder dan het maken van een aanbouw. Verhuizen is voor veel mensen gewoon geen optie. Je wilt toch natuurlijk ook in Katwoude blijven wonen.

Het bedrag van aan aanbouw is ongeveer tussen de 20.000 en 40.000 euro en kun je daarvan verhuizen? Dit hangt natuurlijk mede af van de grootte van de gewenste aanbouw en van de wensen die je als klant hebt.

Als je dan besloten hebt om niet te verhuizen dan ben je er nog niet. Hoe ga je te werk om een aanbouw te maken? Waarschijnlijk weet je dit helemaal niet. En dat hoeft ook niet, want je hebt wwarschijnlijk geen ervaring om zelf een aanbouw te maken. De Aanbouwspecialist heeft dit wel!

De Aanbouwspecialist: bij ons is bouwen meer dan stenen alleen. Wij bouwen met vakkennis en passie. Ook in Katwoude!

Wij kunnen dan ook je verbouwing probleemloos laten verlopen zonder dat je in de problemen komt met bijvoorbeeld de gemeente. Ken je bijvoorbeeld alle regeltjes (en de uitzonderingen daarop) die verband houden met een omgevingsvergunning? Hoe kom je aan een goede bouwtekening? Wanneer heb je wel een vergunning nodig en wanneer niet? Welke bouw materialen mogen wel/niet toegepast worden?

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de manier waarop je idee vaste vorm moeten krijgen. Van droom tot realiteit, hoe doe je dat? Ben je niet iets vergeten? Het is belangrijk om daar met iemand over te praten met vakkennis.

Door onze jarenlange ervaring, en doordat wij ons werk met passie en vakmanschap uitvoeren, krijg je een verbouwing zonder zorgen.

Wij nemen alle belangrijke taken op ons, van voorbereiding tot en met de realisatie. En als de bouw klaar is dan laten we je niet met de overgebleven bouwmaterialen zitten.

Redenen genoeg om De Aanbouwspecialist in te huren als je een aanbouw wilt laten maken in Katwoude. De verbouwing moet natuurlijk goed gaan, en je moet trots kunnen zijn op het resultaat. Vraag een vrijblijvende offerte aan, we garanderen je dat het een goede investering zal zijn! Wij zijn er voor jou; we tillen je huis naar het volgende niveau.

dakopbouw in amersfoort
dakopbouw-in-badhoevedorp
aanbouw van steen