Heeft u een bouwproject in Lijnden waarmee we kunnen helpen?

Offerte aanvragen

Aanbouw laten maken in Lijnden : Met Enthousiasme en betrokkenheid

Een aanbouw of uitbouw laten maken aan je woning in Lijnden, wie droomt daar nu niet van? Je krijgt meer woonruimte, en je hoeft er niet eens voor te verhuizen. Verhuizen is ook een stuk duurder dan een aanbouw. Verhuizen is voor veel mensen gewoon geen optie. Je wilt toch natuurlijk ook in Lijnden blijven wonen.

Het bedrag van aan aanbouw is ongeveer tussen de 20.000 en 40.000 euro en kun je daarvan verhuizen? Dit hangt natuurlijk wel af van de grootte van de aanbouw en van je wensen als klant.

Als je dan besloten hebt om niet te verhuizen dan ben je er nog niet. Hoe ga je te werk om een aanbouw te maken? Er zijn maar weinig mensen die dat weten. Dat geeft ook niets, want je hebt natuurlijk geen opleiding gevolgd om met een verbouwing aan de slag te kunnen. De Aanbouwspecialist heeft dit wel!

De Aanbouwspecialist: bouwen is voor ons meer dan alleen stenen. Wij bouwen met vakkennis en passie. Ook in Lijnden!

Wij kunnen daarom je verbouwing goed laten verlopen zonder dat je in de problemen komt met bijvoorbeeld de gemeente of andere instanties. Ken je bijvoorbeeld alle verordeningen (en de uitzonderingen daarop) die verband houden met een omgevingsvergunning? Hoe kom je aan een goede bouwtekening? Wanneer heb je wel een vergunning nodig en wanneer niet? Welke bouw materialen mogen wel/niet gebruikt worden?

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de manier waarop je idee gerealiseerd moet worden. Hoe kom je van droom tot werkelijkheid? Heb je niet iets over het hoofd gezien? Het is belangrijk om daar met een vakman over te praten.

Door onze jarenlange ervaring, en doordat wij ons werk met passie en vakmanschap uitvoeren, krijg je een uitbouw zonder zorgen.

Wij nemen alle belangrijke taken op ons, van voorbereiding tot en met de realisatie. En als de bouw klaar is dan laten we je niet met de overgebleven bouwmaterialen zitten.

Redenen genoeg om De Aanbouwspecialist in te huren als je een verbouwing hebt in Lijnden. De verbouwing moet natuurlijk soepel gaan, en het resultaat moet iets zijn om trots op te zijn. Geef ons daarom de leiding, we garanderen je dat het een goede investering zal zijn! Wij zijn er voor jou; we tillen je huis naar het volgende niveau.

dakopbouw in amersfoort
dakopbouw-in-badhoevedorp
aanbouw van steen