Heeft u een bouwproject in Driehuizen waarmee we kunnen helpen?

Offerte aanvragen

Een aanbouw laten bouwen in Driehuizen : Met Vakkennis en Passie

Een aanbouw laten maken aan je woning in Driehuizen, wie zou dat niet willen? Je krijgt meer leefruimte, en een verhuizing is niet nodig. Verhuizen is ook veel duurder dan een aanbouw. Verhuizen is voor veel mensen gewoon geen optie. Je wilt toch ook in Driehuizen blijven wonen.

Het bedrag van aan aanbouw is meestal tussen de 20.000 en 40.000 euro en kun je daarvan verhuizen? Dit hangt natuurlijk wel af van de grootte van de gewenste aanbouw en van je wensen als klant.

Alleen dan ben je er nog niet. Hoe ga je te werk om een aanbouw te maken? Waarschijnlijk weet je dit helemaal niet. Geen probleem, want je hebt wwarschijnlijk geen opleiding gevolgd om met een verbouwing aan de slag te kunnen. De Aanbouwspecialist heeft dit wel!

De Aanbouwspecialist: bij ons is bouwen meer dan stenen alleen. Wij bouwen met vakkennis en passie. Ook in Driehuizen!

Wij kunnen dan ook je verbouwing probleemloos laten verlopen zonder dat je in de problemen komt met bijvoorbeeld de gemeente. Ken je alle regels (en de uitzonderingen daarop) die verband houden met een omgevingsvergunning? Wie maakt een goede bouwtekening? Wanneer heb je wel een vergunning nodig en wanneer niet? Welke materialen mogen wel/niet toegepast worden?

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de manier waarop je idee gerealiseerd moet worden. Van droom tot realiteit, hoe doe je dat? Heb je aan alles gedacht? Het is een goed idee om daar met iemand over te praten met vakkennis.

Door onze jarenlange ervaring, en doordat wij ons werk met passie uitvoeren, krijg je een verbouwing zonder zorgen.

Wij nemen alle belangrijke taken op ons, vanaf de planning tot en met de bouw. En als de bouw klaar is dan laten we de bouwplaats keurig netjes achter.

Redenen genoeg om De Aanbouwspecialist in te huren als je een aanbouw wilt laten maken in Driehuizen. De verbouwing moet natuurlijk goed gaan, en je moet trots kunnen zijn op het resultaat. Vraag een vrijblijvende offerte aan, we garanderen je dat het een goede beslissing zal zijn! Wij zijn er voor jou; we tillen je huis naar het volgende niveau.

dakopbouw in amersfoort
dakopbouw-in-badhoevedorp
aanbouw van steen