Heeft u een bouwproject in ’t Zand waarmee we kunnen helpen?

Offerte aanvragen

Een aanbouw laten bouwen in ’t Zand : Met Vakkennis en Passie

Een aanbouw of uitbouw laten maken aan je woning in ’t Zand, wie zou dat niet willen? Je krijgt meer leefruimte, en je hoeft er niet eens voor te verhuizen. Verhuizen is vaak veel duurder dan een aanbouw of uitbouw. Veel mensen willen gewoon niet verhuizen. Je wilt toch natuurlijk ook in ’t Zand blijven wonen.

Het bedrag van aan aanbouw is meestal tussen de 20.000 en 40.000 euro en kun je daarvan verhuizen? Dit hangt natuurlijk mede af van de grootte van de gewenste aanbouw en van je wensen als klant.

Als je dan besloten hebt om niet te verhuizen dan ben je er nog niet. Hoe ga je te werk om een aanbouw te maken? Er zijn maar weinig mensen die dat weten. Geen probleem, want je hebt natuurlijk geen opleiding gevolgd om zelf een aanbouw te maken. De Aanbouwspecialist heeft dit wel!

De Aanbouwspecialist: bij ons is bouwen meer dan stenen alleen. Wij bouwen met vakkennis en passie. Ook in ’t Zand!

Wij kunnen dan ook je verbouwing soepel laten verlopen zonder dat je in de problemen komt met bijvoorbeeld de gemeente. Ken je alle regeltjes (en de uitzonderingen daarop) die verband houden met een omgevingsvergunning? Hoe kom je aan een goede bouwtekening? Wanneer mag je een aanbouw maken zonder vergunning? Welke materialen mogen wel/niet gebruikt worden?

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de manier waarop je idee gerealiseerd moet worden. Van droom tot realiteit, hoe doe je dat? Heb je aan alles gedacht? Het is een goed idee om daar met een vakman over te praten.

Door onze jarenlange ervaring, en doordat wij ons werk met passie uitvoeren, krijg je een uitbouw zonder zorgen.

Wij nemen alle belangrijke taken op ons, van voorbereiding tot en met de realisatie. En als de bouw klaar is dan laten we de bouwplaats keurig netjes achter.

Er zijn dus genoeg redenen om De Aanbouwspecialist in te huren als je een aanbouw wilt laten maken in ’t Zand. De verbouwing moet natuurlijk goed gaan, en je moet trots kunnen zijn op het resultaat. Vraag een vrijblijvende offerte aan, we garanderen je dat het een goede beslissing zal zijn! Wij zijn er voor jou; we tillen je huis naar het volgende niveau.

dakopbouw in amersfoort
dakopbouw-in-badhoevedorp
aanbouw van steen